Πρόσκληση σε συνάντηση (Τετάρτη 5-10-2016)

Την Τετάρτη 5/10 στις 13:30 στην Αίθουσα Διαδραστικής Μάθησης του 4ου ΓΕΛ Δράμας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της ομάδας εργασίας του «Γίνομαι Πολίτης» με τους καθηγητές των σχολείων της ΔΔΕ Δράμας που επιθυμούν να συνεργαστούν στην υλοποίηση του project.

Η συνάντηση είναι ανοιχτή σε όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να ενημερωθούν και να συνδιαμορφώσουν τον σχεδιασμό και τις προσεχείς δράσεις του «Γίνομαι Πολίτης», ανεξάρτητα από την παρουσία τους σε προηγούμενες συναντήσεις. Κατά τη διάρκειά της θα συζητηθούν οι προτάσεις των εκπαιδευτικών και θα γίνει μια πρώτη επιλογή των δράσεων που πρόκειται να υλοποιηθούν κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της σχετικής φόρμας στην ιστοσελίδα μας www.gpolitis.gr, με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2521351223 (Θ. Αραμπατζής).